O femeie a fost înghițită de un piton. Trupul său a fost descoperit aproape intact

piton indonezia

Foto: Captură video The Global Mirror (YouTube)

Trupul unei femei din Indonezia a fost descoperit într-un piton, relatează BBC. Femeia în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost ucisă și înghițită de șarpele uriaș.

Jahrah, femeia din provincia Jambi, nu s-a mai întors de la muncă duminică. Ea lucra la o plantație de arbori de cauciuc.

După ce a fost dată dispărută s-au organizat mai multe echipe de căutare. După o zi, câțiva săteni au găsit un piton care părea să aibă un stomac foarte mare. Localnicii au ucis pitonul și au descoperit în el corpul femeii.

„Victima a fost descoperită în stomacul unui șarpe”, a declarat șeful de poliție din Jambi pentru media locale. Trupul descoperit era aproape intact.

Șarpele avea peste 5 metri lungime. „După ce i-au tăiat burta, au găsit-o pe Jahrah înăuntru”, a mai spus acesta.

Astfel de incidente sunt rare, însă nu este pentru prima dată când un piton înghite oameni. Două incidente similare au avut loc tot în Indonezia, în 2017 – 2018.

Pitonii își înghit prada întreagă. Fălcile lor sunt conectate de ligamente foarte flexibile, așa că acestea se pot lărgi pentru a înghiți prada voluminoasă.

Pitonii mănâncă de regulă șobolani și alte animale mai mici, însă odată ce au crescut foarte mult nu se mai obosesc cu șobolani deoarece nu se satură, a explicat un expert pentru BBC. Pitonii mari pot înghiți chiar și porci sau vaci.

Vă recomandăm și:


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version