O companie caută angajați care să călătorească și să fumeze iarbă

FOTO: Pixabay.com
FOTO: Pixabay.com

O companie din California anunță că este în căutarea unor persoane care vor să călătorească și să promoveze produsele ei pe bază de marijuana.

Heavy Hitters este o firmă din sudul Californiei și caută 20 de ambasadori naționali pentru produsele pe care le fabrică. Descrierea job-ului este simplă: „Călătorește. Fumează iarbă. Primește bani”.

Potrivit Thisisinsider.com, în timp ce pasiunea pentru aventură și fumatul de marijuana nu califică o persoană, în mod normal, pentru a un job, ar putea reprezenta un avantaj pentru o competiție unică.

În anunț se precizează faptul că fiecare ambasador va primi un salariu de 1.200 de dolari pe lună și un bonus de 500 de dolari pentru cumpărarea de produse Heavy Hitters. De asemenea, toate cheltuielile pentru călătorii vor fi suportate de companie.

Proba este destul de simplă. Cei interesați trebuie să posteze pe YouTube un clip în care explică de ce îi plac produsele Heavy Hitters și de ce crede că i s-ar potrivi postul.

În California, consumul de marijuana în scop recreațional și vânzarea sunt legale.

În luna iunie, parlamentul canadian a aprobat legalizarea consumului de marijuana în scop recreaţional la nivel național.

Canada este prima ţară din G7 care legalizează folosirea în scop recreaţional a marijuanei.

Posesia de marijuana a devenit infracţiune în 1923 în Canada dar folosirea ei în scopuri medicale este legală din 2001.

Prim-ministrul Justin Trudeau a afirmat pe Twitter că până acum „a fost prea uşor pentru copiii noştri să obţină marijuana şi prea uşor pentru infractori să obţină profiturile”.

FOTO: Pixabay.com

 

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.