O companie aeriană angajează însoțitori de zbor. Salariul este bun, experiența nu e necesară

însoțitori de zbor ryanair locuri de muncă
Foto: ryanair.com

Compania aeriană irlandeză Ryanair a scos la concurs 50 de posturi de însoțitori de zbor. Cei selectați vor face parte din echipa Ryanair și vor efectua zboruri în Europa.

În București, interviurile vor avea loc pe 15 aprilie.

Compania caută persoane flexibile, entuziaste și motivate.

Candidații trebuie să aibă peste 18 ani, să aibă o constituție bine proporționată, o înălțime de peste 1,57 metri, să poată să înoate, să cunoască limba engleză, să aibă un pașaport UE valid.

De asemenea, compania Ryanair caută persoane prietenoase, muncitoare, cu o personalitate plăcută, care le pot oferi pasagerilor atenția necesară.

Experiența nu este necesară. Compania se va ocupa de formarea profesională a angajaților și le va oferi trainingul necesar.

Salariile ajung până la 1.500 de euro.

AICI aveți toate informațiile despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Ryanair este o companie aeriană irlandeză de tip low-cost fondată în anul 1984. Compania efectuează zboruri spre 192 de destinații, având o flotă alcătuită din 334 de avioane.

În anul 2014, compania a transportat aproximativ 200.000 de pasageri spre și dinspre România. În prezent, compania aeriană operează zboruri de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București.

La nivel internațional, compania a transportat 91 de milioane de pasageri în anul 2015.

AICI aveți toate informațiile despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă pentru învățătoare în străinătate. Salariu de 6 ori mai mare decât în România
Locuri de muncă pentru femei şi bărbaţi, în Marea Britanie. Se caută bone şi şoferi cu categoria B
Joburi în Anglia cu salariu de 2.000 de euro. Se oferă cazare și mașină
Job de vis pentru cupluri. Se lucrează într-o vilă dintr-o zonă superbă a Europei

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.