O campanie lăudabilă la Cluj: Directorii unei companii construiesc case pentru familiile nevoiașe

Locuri de muncă pentru români în construcții (Facebook - Habitat for Humanity)
Locuri de muncă pentru români în construcții (Facebook - Habitat for Humanity)

Directorii unei companii multinaționale din domeniul construcțiilor au muncit pe șantier pentru a le oferi locuințe câtorva familii nevoiașe din Cluj.

Din birou, direct pe șantier. Asta au făcut zeci de directori din România, Bulgaria, Croația, Slovenia, Grecia și Serbia. Ei au lucrat alături de muncitori pentru a construi locuințe pentru 15 familii din Cluj, într-un proiect al organizației Habitat for Humanity, scrie Digi 24.

”Aici nu suntem directori. Suntem toţi colegi. După cum vezi, suntem îmbrăcaţi în echipament potrivit, lucrăm de la egal la egal fiecare unde crede şi unde e mai confortabil”, a spus Adrian Garofeanu.

Andrei Aroneț, președintele Habitat for Humanity Cluj a exlplicat că locuințele sunt construite pe un sistem american, cu structură din lemn.

”Sunt foarte prietenoase cu voluntarii. Permite unor oameni nu foarte calificaţi în construcţii să participle la ridicarea lor”, a precizat el.

Până acum, șase case au fost deja ridicate în cadrul acestui proiect, iar primele familii se vor muta în noile locuințe înainte de sărbătorile de iarnă.

Habitat for Humanity cluj a construit până acum 80 de case pentru familiile nevoiașe, care trebuie să plătească doar o rată lunară de 300 de lei.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Fabrică Airbus într-un mic oraș din România
Cum arată primul complex balnear de 5 stele din România
Reduceri eMAG televizoare. Prețuri și cu 1.000 de lei mai mici
Locuri de muncă la Penny, în toată țara. LISTA posturilor disponibile și salariile de la Penny