O bătrână de 83 de ani a găsit pe stradă o pungă cu bani

O bătrână de 83 de ani, dintr-o comună din Dolj, a găsit pe o stradă din Craiova o pungă în care erau 13.400 de lei. Imediat, femeia a mers la poliție. În urma cercetărilor, s-a aflat că banii erau ai unui bărbat de 49 de ani, dintr-o altă comună a județului.

Suma era subvenția de la stat pentru terenurile agricole pe care acesta le lucrează. Fermierul venise la Craiova ca să-și ia subvenția și a pierdut punga cu bani. În luna martie, tot în Dolj, un bărbat de 33 de ani a predat la poliție un portofel în care erau 11.000 de lei.

Anul trecut, în luna octombrie, un buzoian a găsit în centrul orașului aproape 30.000 de lei într-o sacoșă.

Potrivit Adevarul.ro, în urma verificării conţinutului sacoşei, poliţiştii au stabilit că în interior se afla suma de 29.500 lei, precum şi documente pe numele unei femei în vârstă de 61 de ani, din municipiul Buzău.

În timp ce poliţiştii efectuau demersuri pentru identificarea şi anunţarea persoanei vătămate, la ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Buzău a fost primită sesizarea buzoiencei de 61 de ani, care a reclamat că a pierdut o sacoşă cu o sumă importantă de bani în zona centrală a municipiului Buzău.

Suma de bani a fost predată în totalitate persoanei vătămate.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.