O arbitră a salvat viața unui fotbalist din liga județeană

FOTO: Facebook/Alina Năstase
FOTO: Facebook/Alina Năstase

Arbitra Alina Năstase a salvat viața unui fotbalist care s-a prăbușit pe teren în timpul meciului dintre Provița de Sus și Unirea Lacu Turcului din liga județeană prahoveană.

În minutul 80 a avut loc o ciocnire puternică între doi jucători, iar unul dintre ei, fotbalist la Unirea Lacul Turcului, a făcut comoție și a rămas inert pe gazon, potrivit Telegrama.

Până la sosirea ambulanței, arbitra partidei, Alina Năstase, i-a acordat primul ajutor fotbalistului, care își înghițise limba.

Alina Năstase este unul dintre cei mai apreciați arbitri din fotbalul prahovean. Până acum a condus meciuri din toate eșaloanele județene.

„Sunt foarte bucuroasă că am putut interveni la timp salvând-l pe jucătorul respectiv. Este unul dintre cele mai frumoase momente ale carierei mele. Am făcut tot ce era omenește posibil la un astfel de moment și din fericire a ieșit bine până la urmă ”, a spus arbitrul jocului.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.