O aplicație românească a fost premiată de americani

Hubgets oferă soluții de comunicare eficiente pentru companii
Hubgets oferă soluții de comunicare eficiente pentru companii

Importantul trust media american Technology Marketing Corporation (TMC) a acordat premiul Communications Solutions Product of the Year pentru anul 2016 companiei românești Hubgets.

Hubgets poate fi folosit atât ca serviciu, cât mai ales în infrastructura companiilor. Aplicația creată de români oferă servicii de instant messaging, chat în grup, cât și apeluri video, transfer de fișiere, screen sharing plus multe funcționalități avansate de telefonie.

”În contextul unei forțe de muncă flexibile si mobile, Hubgets facilitează colaborarea și crește productivitatea echipei oferind acces rapid la informații și încurajând propagarea acestora. Cu ajutorul inteligenței artificiale, Hubgets construiește în timp real un “index al fericirii” pentru fiecare utilizator. Pe baza acestuia, aplicația ia decizii – de exemplu, reduce numărul de întreruperi datorate proceselor de comunicare instant. Studiile arată că, în multe domenii de activitate, durează mai mult de 15 minute pentru ca o persoană să își poată relua activitatea după o întreupere de câteva secunde. Din nefericire, nu doar productivitatea este afectată. Astfel de întreruperi dese generează și multă frustrare“, a declarat Elena Cârstoiu, COO Hubgets.

Sistemul funcționează într-o pagină web, Page, unde clienții pot comunica prin chat securizat cu transfer de fișiere, apeluri de voce și video direct din browser. Nu este nevoie de un cont sau de expunerea datelor personale: adresa de e-mail sau numărul de telefon.

Aplicația oferă servicii securizate de comunicare.

Cum poți să te ștergi de pe internet

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.