O adolescentă de 17 ani a născut, iar apoi și-a aruncat copilul în latrină ca să ascundă nașterea

latrină wc

Foto: Andreea Dogar

O adolescentă în vârstă de 17 ani din comuna Dumești, județul Vaslui, și-a omorât copilul pe care tocmai îl născuse, aruncându-l în latrina din fundul curții, relatează publicația locală „Vremea Nouă”.

Deoarece avea sângerări masive, ea a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Vaslui la câteva zeci de minute după naștere, însoțită de tatăl său.

În urma unui control, medicul ginecolog și-a dat seama că tânăra tocmai născuse și a întrebat-o unde este bebelușul. Fata nu a răspuns, iar cadrul medical a anunțat poliția.

Până la urmă, adolescenta a recunoscut nașterea și le-a spus polițiștilor că a aruncat nou-născutul în WC-ul din curte.

Oamenii legii au descoperit trupul neînsuflețit al copilului în WC-ul din fundul curții. Bebelușul a fost scos din latrină cu o vidanjă a Primăriei Dumești.

Potrivit presei locale, fata este una dintre elevele premiante ale comunei. Ea și-a ascuns sarcina, astfel încât localnicii nu știau că este însărcinată, mai notează sursa citată.

„Fata provine dintr-o familie foarte bună, linistită, cu părinți care și-au crescut copiii cu drag de carte și cu foarte mult bun simț. Copila a fost printre cei mai buni din clasă în generală, iar la liceu e în prima jumătate.

Probabil teama de a fi vorbită de rău a împins-o la un asemenea gest. Cred că dacă discuta mai mult cu mama ei, dacă cerea sprijin, nu se ajungea aici”, a declarat unul dintre vecinii adolescentei.

Potrivit localnicilor, fata avea un prieten cu 4 ani mai mare decât ea.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version