O actriță a rămas fără o parte din nas după o operație estetică ratată

Sursa foto: Sina Weibo
Sursa foto: Sina Weibo

Gao Liu, o actriță celebră din China a vrut să tragă un semnal de alarmă cu privire la pericolele intervențiilor chirurgicale estetice. A distribuit imagini cu nasul ei distrus după o procedură care nu a decurs cum ar fi trebuit.

După ce a dispărut din atenția publică în ultimele luni, actrița a revenit pe rețeaua socială Sina Weibo, populară în China, și a explicat că absența sa e din cauza unui „incident chirugical cosmetic”, care a lăsat-o cu o necroză a nasului, potrivit BBC News.

Actrița, care are peste 5 milioane de urmăritori, a postat mai multe imagini cu rezultatul operației pe care a făcut-o la nas.

În octombrie un prieten a prezentat-o ​​unui chirurg plastician la o clinică din sudul orașului Guangzhou. Actrița a spus că a decis să meargă mai departe cu o intervenție chirurgicală la nas și a crezut că acest lucru îi va ajuta în carieră.

„Întreaga procedură a durat patru ore. „Am crezut că după aceste patru ore voi fi mai frumoasă”, le-a spus ea fanilor ei. „Nu mă așteptam ca aceste patru ore să fie începutul unui coșmar”.

„Pielea din vârful nasului a devenit din ce în ce mai întunecată, iar în final nasul s-a necrozat”, a spus mi spus actrița, care a mărturisit că a avut gânduri de sinucidere.

Gao a spus că a fost internată timp de două luni și a pierdut 400.000 de yuani (61.800 de dolari) în urma procedurii ratate. Nu poate să facă o intervenție chirurgicală reconstructivă în următorul an, din cauza leziunilor.

Autoritățile chineze ar fi aplicat spitalului la care s-a operat actrița cinci sancțiuni administrative între martie și octombrie 2020.

Sursa foto: Sina Weibo
Sursa foto: Sina Weibo
Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.