NY Post: „Putin suferă de cancer!” Rușii: „Să nu se aștepte și să-și muște limba!”

Cotidianul american New York Post a scris că președintele Rusiei, Vladimir Putin, ar suferi de cancer la pancreas și că ar fi tratat de un medic german pe care l-ar fi cunoscut în urmă cu aproximativ zece ani, atunci când era agent al serviciilor secrete ruse în Germania.

Reprezentanții liderului rus au negat vehement că Putin ar avea probleme de sănătate. „Să nu se aștepte și să-și muște limba! Totul e bine”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, potrivit Agerpres, care citează TASS și RIA Novosti.

Informații despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin au mai apărut și în 2012, atunci când liderul rus și-a amânat toate vizitele în străinătate. S-a spus atunci că ar suferi de afecțiuni la coloana vertebrală. Și aceste informații au fost dezmințite de reprezentanții de la Kremlin.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.