Nu doar hainele au reduceri importante la începutul anului. Ce categorii de produse mai sunt vizate

Există câteva perioade importante de soldări, în special la începutul anului și în special pentru magazinele ce comercializează haine. Din fericire acestea nu sunt singurele produse vizate de scăderi de prețuri ci și alte categorii au oferte care merită atenția voastră.

Vă recomandăm și noi cinci tipuri de produse care pot fi achiziționate mai avantajos la începutul anului datorită reducerilor importante.

Epilatoare

Produsele de îngrijire personală și în special epilatoare pot beneficia de reduceri ce ating uneori chiar și cotă de până la 50%. Printre cele mai populare modele sunt cele produse de Philips, Braun, Rowenta dar și Silkn.

E greu de estimat un buget necesar pentru achiziția unui epilator de bună calitate deoarece prețurile oscilează foarte mult. Cele mai ieftine produse au prețuri de la puțin peste 100 RON și ajung chiar și la 2000 RON, în funcție de capacitatea aparatului de alte funcții pe care le poate avea, dar și de numele producătorului.

Plăci de păr

O placă de păr sau un ondulator poate fi achiziționat cu reduceri impresionante în campaniile de reduceri ale magazinelor de la începutul anului. Printre cei mai importanți producători pe această nișă se numără Rowenta, Babyliss dar și Braun și Trisa sau Zass.

În cazul plăcilor de păr și ondulatoarelor prețurile pot începe chiar de la mai puțin de 100 RON și nu depășesc 300 RON chiar și pentru modelele performante.

Aparate cosmetice

Dacă vreți să vă mențineți tânără și vă îngrijiți corpul și pielea cu mare atenție, acum aveți posibilitatea de a apela la tehnologie nouă și foarte interesantă. O mulțime de aparate cosmetice la prețuri accesibile sunt disponibile, cum ar fi periile faciale sau periile de curățare a pielii, dar și de perii masaj precum și aparate pentru exfoliere prin microdermabraziune și multe altele de acest tip.

Uscătoare de păr

O perioadă foarte bună este și pentru achiziționarea de uscătoare de păr deoarece prețurile sunt scăzute cu până la 30% pentru o mulțime de modele performante de la branduri precum Philips, Trisa, Braun sau Rowenta.

Seturi complete de machiaj

Nu în ultimul rând, vă recomandăm să aruncați o privire peste ofertele excelente din această perioadă pentru truse și seturi de machiaj. Aici plaja de produse este una foarte largă și generoasă în reduceri.

 

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.