Nu deții bugetul sau resursele necesare? Șemineul electric este soluția perfectă

Cu siguranță, nu toata lumea își permite construirea și montarea unui șemineu veritabil în confortul propriei locuințe indiferent că vorbim despre o casă pe pământ sau despre un apartament la bloc, în mijlocul orașului. Lipsa unui buget suficient de mare sau al spațiului de care ai avea nevoie pentru amenajarea căminului tău cu un șemineu tradițional pe lemne, la fel de somptuos precum ai văzut în filmele tale preferate sau în revistele de specialitate, nu mai este nevoie să devină o barieră în calea visului tău. Specialiștii în materie de încălzire alternativă de la ALEGO, îți propun o variantă pe cât de spectaculoasă, pe atât de eficentă pentru obținerea plusului de căldură și stil, sub forma unui semineu electric de calitate superioară, dar și surprinzător de accesibil din punct de vedere al prețului de achiziție.

Șemineele electrice fac parte din seria soluțiilor de încălzire și decor, ce pot fi amplasate și în apartamente, spații comerciale sau locuri în care nu se poate monta un șemineu clasic, cu un coș de fum. Dotate cu o aerotermă ce poate încălzi un spațiu larg de până la 37 mp, acestea pot deveni alternativa ideală la un focar semineu clasic pe lemne, păstrând totuși o reprezentare vizuală 3D a acestuia. Sunt ușor de utilizat cu ajutorul telecomenzii și pot fi programate să te aștepte cu căldură, atunci când te întorci acasă de la birou sau pe durata unei seri relaxante în compania familei sau prietenilor. În plus, nu trebuie să cumperi lemne, să le depozitezi sau în general, sa te stresezi cu mentenanța specifică unui șemineu tradițional.

Un alt avantaj semnificativ pentru cei care aleg o soluție electrică, o constitue prețul de achiziție. În comparație cu varianta tradițională, costul unui șemineu electric este minim, pentru că se elimină toate celelalte elemente de racordare specifice unui focar clasic (coș de fum, burlane, materiale de construcție/finisaj), precum și manopera lucrării, în vreme ce montajul șemineului electric este foarte facil, putând fi realizat cu ușurință de către aproape oricine cu un minim de cunoștiinte tehnice, fără supraveghere specializată.

În continuare, vă vom prezenta succint cele mai importante avantaje ale utilizării unui șemineu electric, disponibil într-o gamă largă de modele și capacități energetice și în oferta profesioniștilor de la ALEGO:

– primul se datorează tehnologiei 3DLED printr-un consum redus de energie (doar 11W/h);

– apoi, costurile achiziționării unui astfel de șemineu sunt extrem de reduse;

– se potrivește în orice spațiu (apartament, sală de conferința, etc), nu doar la casă;

– compact și ușor de integrat sau încastrat în perete, grație dimensiunilor reduse;

– cu toate că nu e reală, flacăra “electrică” o reproduce surprinzător de fidel pe cea naturală;

– nu se produce fum și nu se afumă sticla șemineului;

– nu necesită întreținere și verificare periodică așa cum este cazul celor clasice, racordate la

un coș de fum);

– adaugă o notă suplimentară de design locuinței, prin aspectul modern și elegant;

– telecomandă cu timer și termostat prin care te bucuri de controlul temperaturii “la buton”.

Așadar, dacă ești în căutarea unei soluții alternative de semineu ploiesti este doar unul dintre orașele în care ALEGO poate asigura livrarea gratuită a zeci de modele electrice și nu numai, direct la tine acasă. Dacă nu vrei să faci o achiziție majoră, dacă locuiești la bloc sau în chirie sau dacă nu ai timpul, spațiul ori resursele necesare pentru a construi un șemineu clasic, atunci accesează portofoliul nostru de șeminee electrice moderne și intră în contact cu unul dintre specialiștii noștri, care te va ajuta să ți-l alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine căminului tău.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.