Novak Djokovic are coronavirus

FOTO: Carine06/Wikimedia Commons
FOTO: Carine06/Wikimedia Commons

Jucătorul de tenis Novak Djokovic a fost testat pozitiv cu coronavirus, după ce a luat parte la Adria Tour. Competiția a fost organizată chiar de Djokovic, liderul ierarhiei ATP. Presa sârbă scrie că și soția sa este infectată cu coronavirus.

Competiția, la care au participat mai mulți tenismeni cunoscuți, a intrat în atenția publică și din cauza cazurilor de coronavirus. În urmă cu două zile, Grigor Dimitrov a anunțat că a fost testat pozitiv cu COVID-19. De asemenea, un alt jucător, Borna Coric, a anunțat că este infectat cu noul coronavirus.

Competiția a avut loc în Croația. Liderul mondial nu a vrut să se testeze în orașul croat, preferând să plece spre Belgrad. Ziarul Blic din Serbia susține că Novak Djokovic a ajuns aici și că împreună cu familia sa a mers la o clinică pentru a fi testat.

Djokovic este un anti-vaccinist convins, care a încercat în mod repetat să arate că pandemia de coronavirus nu e atât de problematică.

Mai mult, Djokovic a sfidat toate recomandările și avertismentele specialiștilor și a organizat săptămâna trecută un turneu demonstrativ de tenis la Belgrad, cu zeci de mii de spectatori în tribune care nu au respectat absolut nicio măsură de precauție sau distanțare socială.

FOTO: Carine06/Wikimedia Commons

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.