Noua Dacia Duster va fi lansată în România la începutul anului viitor

Dacia Duster este unul dintre cele mai bine vândute automobile produse în România (dacia.ro)
Dacia Duster este unul dintre cele mai bine vândute automobile produse în România (dacia.ro)

A doua generație a modelului SUV Dacia Duster va fi lansată la începutul anului viitor, urmând să fie imediat disponibil și pe piața din România.

“Pregatim lansarea unei noi generatii Duster. Este vorba despre un model complet nou, ale carui vanzari ar putea demara in Romania in ianuarie 2018”, a declarat Hakim Boutehra, directorul general al Renault Commercial Roumanie, citat de Hotnews.ro.

Oficialul constructorului francez a adăugat că viitorul Duster ar putea avea unele caracteristici prezente și la modelul actual.

Dacia Duster a fost, în primele opt luni din 2016, cel mai fabricat model de autoturism în România, cu 120.980 de unități (+14,8% față de primele opt luni din 2015), urmat de Dacia Sandero (37.116 unități,—8,9%).

Dacia Duster este produs și în alte fabrici Renault, nu doar la Mioveni, fiind vândut sub emblema constructorului francez.

Anul trecut, producția uzinelor Renault din Maroc au depășit, pentru prima oară, fabrica din România. În România au fost produse în 2016 aproximativ 300.000 de automobile

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
.