Un mare brand de haine vine în România. Unde își va deschide primul magazin

forever 21 romania
Haine ale brandului Forever 21. Foto: forever21.com

Forever 21, un brand american de haine și totodată unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine de haine din lume, a anunțat că va intra și pe piața din România, relatează business-review.eu.

Gigantul american își va deschide primul magazin în această toamnă, în București, în mall-ul ParkLake aflat lângă Parcul Titan.

În România, piața de haine este dominată 3 companii: Zara, H&M şi C&A.

„Piața din România este pentru noi una dintre cele mai importante destinații de retail. Potențialul său, alături de nivelul de dezvoltare și de modernizare din ultimii ani, este impresionant și promițător. Credem că oamenii vor interacționa cu brandul nostru în România, oferindu-le oportunitatea de a găsi un loc unde trendurile globale întâlnesc o experiență unică a cumpărăturilor”, a declarat Alexandros Doukas, directorul general al Teren Management Europe, o franciză a Forever 21 în Europa.

Magazinul din ParkLake va avea o suprafață de 1.600 de metri pătrați și două niveluri.

Lansarea magazinului Forever 21 în România face parte din planul de extindere al companiei în Europa. Până la sfârșitul anului 2016, compania vrea să deschidă magazine în 5 țări: Cehia, Polonia, Portugalia, România și Slovacia.

Fondat în Los Angeles în anul 1984, brandul Forever 21 este unul dintre cele mai puternice branduri de haine din lume. În anul 2013, lanțul de magazine Forever 21 a vândut haine în valoare de 3,7 miliarde de dolari.

În prezent, compania are peste 600 de magazine în America de Nord și de Sud, în Asia, în Orientul Mijlociu și în Europa. Potrivit „Los Angeles Times”, brandul Forever 21 este cunoscut pentru prețurile reduse și pentru hainele trendy.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Se dezvoltă primele două orașe inteligente din România
Cea mai tristă poveste din lumea animalelor. Misterul balenei singuratice a fost dezlegat
Surpriza unei eleve cu 8,40 la BAC. Ce notă a luat după contestație

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.