Nord-coreenii au descoperit băutura alcoolică perfectă

Agenția națională de presă a mai anunțat că lichiorul Koryo este făcut din extras de ginseng și nu provoacă mahmureală.

Băutura alcoolică este considerată ”elixirul vieții” de către autoritățile de la Phenian, care anunțaseră, în prealabil, că poate fi folosit pentru a vindeca SIDA și SARS. Aceste reclame s-au dovedit a fi, bineînțeles, false, scrie The Guardian.

Koryo este făcut de o compania de stat Taedonggang care și-a pus cei mai buni cercetători la treabă pentru a înlocui alcoolul din zahăr cu orez ars.

După ani de muncă, specialiștii nord-coreeni au creat o băutură alcoolică amară, dar care nu are printre efecte mahmureala.

”Lichiorul Koryo, care este făcut din extras de ginseng vechi de șase ani și din orez ars, este foarte apreciat de experți și consumatori, fiind o băutură suavă, care nu provoacă mahmureală”, scrie agenția de presă nord-coreeană.

Vestea a fost contestată de experții străini, care spun că mahmureala nu poate fi evitată când vine vorba de o băutură alcoolică.

Koryo s-ar putea transforma într-un produs de export excelent, mai ales că frații din Coreea de Sud sunt cei mai mari consumatori de alcool din Asia, cu 12,1 litri de alcool consumat pe cap de locuitor în fiecare an.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în agricultură, cu cazare asigurată. Într-un an, 2 oameni pot strânge bani de o casă
Zăpada închide drumuri și școli. Cum va fi vremea în zilele următoare
Schimbare pentru șoferi. Viteza maximă prin localități ar putea fi modificată