Noile vedete ale internetului. Pisica și rățuștele, în cel mai drăgălaș videoclip

pisica și rățuștele
Pisica și rățuștele. Foto: Captură YouTube

După Grumpy Cat și Maru, o nouă pisică i-a cucerit pe internauți. Videoclipul în care o pisicuță nu știe cum să mai scape de puii de rață care o înconjoară din toate părțile a fost publicat pe 26 ianuarie, însă deja a strâns aproape un milion de vizualizări pe YouTube.

Filmulețul a fost publicat pe canalul de YouTube ignoramusky, deținut de un utilizator din Rusia care postează în mod regulat videoclipuri cu pisici.

„Filmulețele cu pisici. Un loc unde rușii și americanii pot trăi laolaltă în armonie”, a comentat un utilizator pe YouTube.

În 2012, pe canalul ignoramusky a fost publicat un alt videoclip devenit celebru, „Această pisică plănuiește ceva malefic”, urmărit de peste 6 milioane de ori.

Noul filmuleț cu pisoiul și rățuștele amintește de o filmare mai veche realizată în Statele Unite ale Americii. Familia a postat pe Facebook un filmuleț amuzant în care motanul familiei, Reggie, stă liniștit în fața casei, în timp ce vreo zece cățeluși încearcă din răsputeri să îi atragă atenția.

Deși sar pe el, îl miros și îl ling, îl trag de coadă și vor să îi muște urechile și mustățile, motanul rămâne impasibil și nu dă prea multă atenție grupului vesel de terieri australieni care mișună în jurul său.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

O pisică i-a salvat viaţa unui bebeluş abandonat
Cea mai răbdătoare pisică din lume
Internetul are o nouă vedetă: pisica Snoopy | VIDEO

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.