Noi zboruri între Capitală și un oraș mare din țară

FOTO: Blue Air cele mai ieftine zboruri
FOTO: Blue Air

Compania aeriana Blue Air a lansat zboruri dus-întors între Cluj Napoca și București de la 90 de lei. Zborurile au loc în zilele de luni, marți, vineri și sâmbăta, de la ora 17:15 (dus) și ora 7:30 (întors). Din 30 octombrie, Blue Air va avea câte două zboruri pe zi între cele două orașe.

În luna martie, Blue Air a anunțat și că începând din această toamnă vor exista și zboruri care vor face legătura dintre aeroporturile Iași, Cluj și Timișoara. Prețurile vor începe tot de la 89,99 de lei.

Și orașul Timișoara va fi legat pe calea aerului de Capitală, pe lângă Tarom, de o companie low-cost. Este vorba despre gigantul Ryanair, care va opera începând cu 1 septembrie.

Prețurile promoționale oferite de Ryanair pentru zborurile București – Timișoara pornesc de la 8 euro, iar un zbor dus-întors costă 16 euro.

Companiile aeriene vor să efectueze cât mai multe curse interne. „Vom avea o abordare pas cu pas. Va tebui să învăţam din experienţe pentru a vedea care sunt rezultatele financiare pe care le vor aduce cursele interne companiei.

Vom face această evaluare, şi după aceea, pe baza rezultatelor, ne vom extinde pe rutele interne. Suntem interesati să operăm tot mai multe curse interne”, a declarat Jozsef Varadi, CEO Wizz Air.

sacalin

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.