Noi imagini în cazul Boureanu. După un gest mișelesc, fostul deputat e pus la pământ cu un pumn | VIDEO

Noi imagini de la incidentul în care au fost implicați fostul deputat Cristian Boureanu și un polițist al Brigăzii Rutiere au ieșit la iveală. Înregistrarea arată că polițistul îi aplică un pumn în figură lui Boureanu, după ce acesta din urmă încercase să îl umilească printr-o lovitură sub centură.

Cristian Boureanu era pasager într-un automobil care a fost oprit în trafic pentru un control de rutină, în noaptea de 9 iunie. Întrucât nu au sesizat abateri, oamenii legii i-au permis șoferului să își continue deplasarea, însă fostul deputat, printr-un gest greu de înțeles, a decis să îi prindă polițistului degetele în portiera mașinii.

Boureanu l-a amenințat pe unul dintre polițiști că se va asigura că va ”pierde pensia”. Fostul deputat, însoțit de tânăra sa iubită, l-a lovit apoi sub centură, cu piciorul, pe unul dintre polițiști. Acesta a ripostat imediat și, cu un pumn, l-a pus la pământ pe fostul demnitar.

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv sâmbătă. El este reținut pentru 30 de zile, având deja dosar penal pentru ultraj. Și în cazul polițistului a fost deschis un dosar, pentru a se verifica dacă agentul de la Brigada Rutieră poate fi acuzat de purtare abuzivă.

Miercuri, 15 iunie, Boureanu a fost internat la Spitalul Floreasca, după ce s-a plâns de dureri la nivelul capului. El este supus unor investigații medicale complexe.

VIDEO

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.