Candidatul la președinția României dat dispărut a fost găsit la Putna

ninel peia

Foto: Pagina de Facebook personală

Ninel Peia, candidat la președinția României din partea Partidului Neamul Românesc, care a fost dat dispărut în urmă cu două zile de propriii agenți de pază, a fost găsit la mănăstirea Putna, unde se ruga, relatează postul de televizune Digi24.

Ninel Peia s-a cazat la un hotel din Cluj-Napoca, iar ulterior a plecat să se roage și să se împărtășească la Mănăstirea Putna, fără să anunțe pe nimeni.

Când au observat că acesta lipsește, agenții din cadrul Serviciului de Pază și Protecție l-au sunat, dar Peia nu a răspuns la telefon. Așa că aceștia au anunțat Poliția din Cluj, care a început să îl caute pe candidat.

Peia a fost găsit tocmai în județul Suceava, la Mănăstirea Putna.

Cine este Ninel Peia

 

Peia este un fost deputat PSD, ales în anul 2012 în Parlamentul României. Ulterior, el a fost exclus din partid din cauza declarațiilor controversate. În martie 2016 a susținut că vaccinurile i-au îmbolnăvit pe mai mulți copii din județul Argeș, așa că Ninel Peia a fost dat afară din PSD.

Aceasta nu a fost singura declarație controversată a actualului lider al Partidului Neamul Românesc. În august 2016, Peia a spus – referindu-se la protestele de după incendiul din Clubul Colectiv – că forțe externe au urmărit ruperea României în 3 țări.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version