Night King vine în România. Cine este actorul care a interpretat personajul din Game of Thrones

FOTO: GoT
FOTO: GoT

Primele trei episoade din noua serie Game of Thrones au adus celebrul film în topul celor mai vizionate seriale din istorie. Mai exact, se estimează că în jur de 38 de milioane de oameni s-au uitat la premierele episoadelor din seria finală a filmului.

Episodul de săptămâna trecută, The Long Night, l-a adus în prim plan pe Night King, liderul suprem al „white walkers” și al „armatei morților”.

Cine l-a interpretat pe temutul Night King? E actorul și cascadorul slovac Vladimir Furdik. Într-un interviu pentru Entertainment Weekly, acesta a vorbit despre personajul pe care l-a interpretat.

„Cineva l-a făcut Night King. Nimeni nu știe cine era el înainte – un soldat sau membru al nobilimii? Cert e că nu și-a dorit această poziție și cred că vrea răzbunare. Toată lumea din această poveste are două laturi – una rea și alta bună. Din punctul meu de vedere, el are doar una rea”, a spus Vladimir Furdik.


Actorul a mai jucat un rol în Game of Thrones. În sezonul 5 a fost White Walker-ul care a luptat cu Jon Snow și l-a ucis. Înainte de a juca în celebrul serial a fost cascador în diverse alte filme.

Vladimir Furdik va veni la cea de-a VII-a ediție a East European Comic Con, care va avea loc în perioada 24 – 26 mai la Romexpo. De asemenea, va fi prezentă și actrița Carice van Houten, „Melissandre” în Game of Thrones. Vor mai fi Nicholas Brendon (Buffy The Vampire Slayer) și Adam Brown (The Hobbit, Pirates of the Caribbean).

Pe lângă pavilionul B1, anul acesta, în premieră, organizatorii vor folosi și pavilionul central, depășind astfel recordul suprafeței de desfășurare de anul trecut.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.