Nicușor Dan va fi candidatul USR la alegerile pentru Primăria Capitalei

nicușor dan
Nicușor Dan. Foto: Facebook

USR București l-a desemnat pe Nicușor Dan drept candidat la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Nicușor Dan l-a învins pe Dragoș Dragoteanu, singurul contracandidat intern, în cadrul alegerilor USR București.

Tot azi se va decide și viitorul președinte al filialei Uniunii Salvăm România din Capitală. Sunt șapte candidați, printre care și deputații Cristian Siedler și Claudiu Năsui.

Nicușor Dan, învins la precedentele alegeri de Gabriela Firea, primar aprig contestat de bucureșteni, mai ales în această perioadă, când unele zone ale orașului nu au apă caldă sau căldură, susține că Bucureștiul este într-o ”situație disperată”.

”Avem societatea de încălzire centralizată în faliment. Avem societatea de transport în incapacitatea de a-și plăti datoriile și tocmai și-a pus garanție sediul și parte din mijloacele de transport ca garanție pentru aceste datorii. Avem un mare risc de incapacitete de plată. Încasările au fost mult prea optimiste. Avem în teren o situație dezastruoasă, avem cartiere întregi fără apă caldă, avem spitale fără apă caldă, avem aceeași problemă a traficului și avem un infringement pe calitatea aerului”, a spus Nicușor Dan.

”Bucureștenii sunt conștienți că este nevoie de o schimbare a administrației și că pentru asta este nevoie de o conlucrare a forțelor de opoziție împotriva administrației Firea-PSD”, a mai declarat Nicușor Dan.