Nicușor Dan, despre Gabriela Firea: N-aș recomanda-o nici ca președinte de scară de bloc

nicușor dan
Nicușor Dan. Foto: Facebook

Nicușor Dan, candidatul partidelor de dreapta la Primăria Capitalei, a spus că vrea să-i întoarcă politețea Gabrielei Firea, care a declarat că l-ar vrea viceprimarul său.

„Aş vrea să întorc politeţea Gabrielei Firea, dar nu găsesc nicio poziţie în primărie pe care să fie potrivită, nicidecum cea de viceprimar. N-aş recomanda-o nici ca preşedinte de scară de bloc (o responsabilitate serioasă, dar mai mică decât viceprimar): s-ar plânge că n-o ajută nimeni şi ar da în judecată pe toată lumea”, a scris, miercuri, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, la Digi24, că Nicușor Dan are „parțial” niște calități, „ca orice om” și că s-ar înțelege bine și cu viceprimarul Aurelian Bădulescu, pentru că cei doi ar fi obișnuit să ia masa împreună.

„Aș vrea să fac echipă cu dl. Dan în calitate de viceprimar”, a declarat Gabriela Firea, întrebată dacă va face în continuare echipă cu actualul viceprimar Aurelian Bădulescu, cel care a fost implicat recent într-un scandal cu Nicușor Dan, candidatul unic al opoziției la Primăria Capitalei.

„Da, i-am mai oferit și data trecută, dar ne-a părăsit, a stat doar șase luni în Consiliul General, chiulind mai mult, deci a fost foarte pasager la ședințele de Consiliu General”, a spus Gabriela Firea, confirmând de trei ori că și l-ar dori viceprimar pe Nicușor Dan. „Da, sigur, cred că vom colabora foarte bine”, a adăugat ea.

Întrebată dacă Nicușor Dan are calitățile necesare, Gabriela Firea a răspuns zâmbind: „Parțial. De aceea nici nu poate fi deocamdată primar general. Câteva are. Orice om are câteva calități”, a adăugat ea râzând.

Întrebată dacă Nicușor Dan ar fi mai bun decât Aurelian Bădulescu, Gabriela Firea a spus: „Nu știm asta, trebuie să testăm. Dar să știți că primarul general are doi viceprimari. Deci, încap amândoi”, a adăugat ea. „Dar știți că ei se împăcau foarte bine când dl. Dan era prin trecerea sa pasageră la Consiliul General. Mâncau împreună, înainte și după ședința de Consiliu General”, a menționat Gabriela Firea.

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.