Netflix recrutează participanți, inclusiv din România, pentru un reality show inspirat din „Squid Game”. Premiul: 4,5 milioane $

squid game
Sursa: Captură YouTube (Netflix)

Netflix recrutează participanți pentru un reality show inspirat din cel mai popular serial al companiei din toate timpurile: „Squid Game”, anunță Netflix.

Bineînțeles, competiția nu va fi una pe viață și pe moarte, așa cum era cea din serialul sud-coreean.

În schimb, cei 456 de participanți recrutați din întreaga lume (exact numărul de persoane care participă și la competiția din serial), vor juca diferite jocuri, iar cel mai rău lucru care li se poate întâmpla este să nu câștige premiul de 4,56 milioane de dolari, mai notează sursa citată.

„Pe măsură ce jucătorii iau parte la o serie de jocuri inspirate de serialul original – precum și la unele noi și surprinzătoare – le vor fi testate strategiile, alianțele și personalitatea, totul în timp ce competitorii sunt eliminați pe parcurs”, a anunțat Netflix.

Participanții trebuie să aibă cel puțin 21 de ani, să vorbească engleză și să fie disponibili până la 4 săptămâni în anul 2023 pentru a participa la competiția ce va fi filmată, potrivit BBC. Orice persoană care îndeplinește aceste criterii poate fi recrutată, indiferent de țara de proveniență.

Reality show-ul se va numi „Squid Game: The Challenge”. Recrutările au început deja pe site-ul SquidGameCasting.com. „Squid Game: The Challenge” va avea 10 episoade.

La data de 12 iunie, Netflix a anunțat oficial că serialul „Squid Game” va avea un al doilea sezon. Drama deține recordul pentru cel mai popular serial al Netflix din toate timpurile, cu peste 1,65 miliarde de ore de vizionare în cele 28 de zile de la premiera sa din septembrie 2021.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.