Netflix ieftinește abonamentul în România. Cât va costa pachetul de bază

netflix
Foto: Tumisu / pixabay.com

Netflix a dezvăluit pentru HotNews.ro că va ieftini abonamentul de bază pentru clienții din România.

Prețul abonamentului de bază (basic) al Netflix pentru România a fost redus de la 7,99 euro la 4,99 euro începând de luni, 13 februarie.

Clienții existenți ai platformei de streaming vor vedea modificarea în săptămânile următoare, de la următoarea factură. Aceștia vor fi notificați prin e-mail, precum și în cadrul aplicației Netflix.

Pachetul basic oferă posibilitatea urmăririi tuturor filmelor și serialelor sale pe un dispozitiv la rezoluție HD. Spre deosebire de alte piețe, în România pachetul basic nu include reclame.

Prețul pentru celelalte două tipuri de abonamente ale Netflix, cel standard și premium, va rămâne neschimbat pentru clienții din România, urmând a fi în continuare de 9,99 euro, respectiv 11,99 euro pe lună.

Pachetul standard permite urmărirea producțiilor Netflix pe două dispozitive concomitent la rezoluție Full HD, în timp ce cel premium oferă posibilitatea urmăririi filmelor și serialelor pe 4 dispozitive în același timp, mergând până la o rezoluție Ultra HD.

Foto: Tumisu / pixabay.com

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.