Nereguli la alegerile parlamentare. Cazul zilei vine de la Iaşi

alegeri parlamentare 2016 nereguli

O femeie, membru al unei secții de votare din județul Iași, este acuzată de una dintre cele mai grave abateri la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Potrivit Realitatea TV, femeia din Voinești (județul Iași) a votat de două ori, o dată pentru sine, apoi și pentru soțul său.

Sesizarea de vot multiplu a fost depusă la Biroul Electoral Județean, care a sesizat Inspectoratul Județean de Poliție.

Voinești este o comună situată în partea de sud a județului Iași, locuită de circa 6800 de oameni, potrivit celui mai recent recensământ.

Cele 4 mari noutăți de la Alegerile Parlamentare 2016

Alegeri Parlamentare 2016. Nicușor Dan: „Azi va fi o zi istorică pentru România”

Iașiul este unul dintre județele cu cea mai mică prezență la vot la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Până la 14, ora redactării acestei știri, doar 18,66% dintre persoanele cu drept de vot merseseră la urne. Județul cu cea mai redusă prezență la vot până la această oră este Maramureș (15,13%).

Votul este deschis între orele 7 și 21.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.