Nelul Tătaru, fost ministru al Sănătății, a fost ridicat de DNA pentru luare de mită

nelu tătaru ministrul sănătății

Nelu Tătaru. Sursa: gov.ro

Nelu Tătaru este acuzat de peste 100 de fapte de luare de mită, în general sume mici de bani, primite de la pacienți, potrivit G4Media, care a  furnizat știrea joi dimineața. Surse locale, care asistă la derularea evenimentelor, au precizat, pentru HotNews.ro, că perchezițiile se află în plină desfășurare la Spitalul Dimitrie Castroianu Huși, acolo unde Nelu Tătaru își desfășoară activitatea ca medic chirurg.

Ancheta este desfășurată de procurorii DNA, Serviciul Teritorial Iași, acolo unde Nelu Tătaru urmează a fi condus la audieri. Surse din spital au declarat că polițiștii au ridicate mai multe plicuri cu documente din spital. 

Nelu Tătaru a fost ridicat de polițiști din spital. Fost ministru al Sănătății în perioada pandemiei de COVID-19 (martie-decembrie 2023), Nelu Tătaru conduce organizația județeană a PNL Vaslui din 2017.

A fost ales senator în anul 2012, în prezent fiind deputat și preşedinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor. Nelu Tătaru își anunțase candidatura pentru un nou mandat.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version