O mamă i-a schimbat numele fiului său din cauza unui tatuaj greșit

familie băiat

Foto: seagul / pixabay.com

O femeie i-a schimbat numele fiului său după ce un artist tatuator i l-a tatuat greșit pe mână, relatează publicația „The Independent”.

Johanna Sandstrom i-a cerut unui artist tatuator din Kyrkhult, Suedia, să îi tatueze pe braț numele celor doi copii ai săi. Deși tatuatorul i-a prezentat designul înainte de a se apuca de lucru, Johanna nu a observat greșeala.

Abia când a ajuns acasă a văzut că, în loc să scrie „Kevin”, tatuatorul scrisese „Kelvin”.

“I-am spus că vreau să-mi tatueze numele copiilor mei și i-am dat numele. Artistul a realizat designul și nu a întrebat nimic despre cum se scriu numele copiilor, așa că nu m-am mai gândit la asta”, a povestit Johanna Sandstrom pentru publicația locală „Blekinge Lans Tidning”.

Când a ajuns acasă și a obsevat greșeala a izbucnit în plâns.

„Inima mi s-a oprit și am crezut că o să leșin”, a povestit ea.

Femeia s-a întors la salonul unde își făcuse tatuajul ca să îi ceară explicații tatuatorului. Însă acesta a râs și a spus că nu mai are ce să facă, doar să îi dea banii înapoi, mai relatează „The Independent”.

După ce s-au documentat și au aflat că este nevoie de numeroase tratamente pentru a scoate un tatuaj, Johanna și soțul său au decis că este mai simplu să schimbe numele fiului lor.

„Nu am auzit niciodată numele „Kelvin” până acum. Nimeni nu i-ar da numele Kelvin copilului său. Gândindu-mă mai mult la treaba asta, mi-am dat seama că nimeni nu are acest nume. Este unic. Acum suntem de părere că este un nume mai bun decât Kevin”, a explicat mama.

În vârstă de 2 ani, fiul lor nu „s-a opus” schimbării de nume.

Însă Johanna a promis să verifice de „10.000 de ori” înainte să-și facă un tatuaj cu numele celui de-al treilea copil al cuplului, Freja.

 

Foto: Johanna Sandstrom

Foto: seagul / pixabay.com


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version