Motive să cumperi Samsung Galaxy S9 și motive să nu o faci

Fără niciun dubiu, Samsung Galaxy S9 a fost unul dintre cele mai iubite telefoane din 2018. Posibilii cumpărători ar putea observa că atât S9, cât și S9 Plus seamănă destul de mult cu Galaxy S8, lansat anul trecut. Cu toate acestea, există câteva îmbunătățiri importante față de GS8.

Samsung a ascultat feedback-ul clienților și a rezolvat mai multe probleme ale acestui telefon mai vechi. Galaxy S9 și S9 Plus nu sunt însă fără de cusur. Mai jos prezentăm care sunt cele mai bune și cele mai rele aspecte ale noilor telefoane Samsung.

SAMSUNG S9 PREȚ – LINK

Pro

Display-ul: Ecranele OLED ale Samsung sunt absolut de neegalat, astfel că majoritatea producătorilor le cumpără. Cu toate acestea, Samsung utilizează întotdeauna cele mai bune ecrane pentru propriile sale telefoane. Galaxy S9 are un OLED de 5,8 inci, 1440p, iar S9 Plus are un OLED de 6,2 inci. Aceste ecrane umplu aproape toată fața telefoanelor datorită unui raport de aspect mai mare, de 18,5 : 9, și sunt curbate pe marginile laterale. În acest fel ele nu sunt prea largi pentru a putea fi ținute confortabil. Culorile, luminozitatea și unghiurile de vizualizare sunt, de asemenea, cele mai bune.

SAMSUNG S9 – LINK

Camera: Principalul senzor de cameră Samsung de 12MP de la S9 și S9 Plus are o deschidere reglabilă. Funcționează în modul f / 2.4 sau f / 1.5. Produce imagini clare în aer liber în f / 2.4 și fotografii luminoase cu lumină scăzută cu f / 1.5. Aceasta este fără îndoială una dintre cele mai bune camere mobile disponibile. Posibil să fie depășit doar de Pixel. Există însă situații, cum ar fi obiectele staționare în lumină scăzută, unde Galaxy S9 va bate Pixelul.

Performanța: Galaxy S9 nu este cel mai rapid telefon, dar este mult mai rapid decat Galaxy S8. Noul Snapdragon 845 este probabil o parte din acest lucru, dar probabil Samsung a programat acest telefon să fie mai rapid, după plângerile legate de modul în care Galaxy S8 funcționa. Schimbarea aplicațiiilor se face rapid, iar animațiile rulează omogen.

SAMSUNG S9 PREȚ – LINK

Contra

Biometria: Samsung a mutat senzorul de amprentă digitală într-un loc mai rezonabil și merită să fie lăudat pentru asta. Cu toate acestea, nu este încă un senzor excelent. Este mai lent și mai puțin precis decât senzorii de pe telefoane precum Pixel 2, LG V30 și OnePlus 5T. Recunoașterea facială a Samsung, care este acum combinată cu scanerul de iris în „Intelligent Unlock”, este, de asemenea, mai lentă decât la alte telefoane.

SAMSUNG S9 PREȚ – LINK

AR Emoji: Nu există nici o modalitate frumoasă de a spune asta: AR Emoji sunt teribile. Această caracteristică folosește camera frontală pentru a anima un personaj care ar trebui să arate ca tine, dar nu se întâmplă acest lucru. Animația nu se potrivește cu viața reală, ci este doar o imitație a Animoji-ului creat de Apple.

Sticla: Galaxy S9 este un telefon frumos, dar doar până când îl atingi. Amprentele utilizatorului se vor fixa oriunde pe cadrul de sticlă, care mai este și alunecos.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.