Moscova a fost atacată cu drone

Capitala Rusiei a fost atacată, în această dimineață, cu drone, potrivit primarului Moscovei, Serghei Sobianin. Potrivit acestuia, mai multe clădiri au fost avariate, însă nu există victime, iar „pagubele sunt minore”.

„În această dimineață (n.r. marți), în zori, un atac cu dronă a cauzat pagube minore mai multor clădiri. Toate serviciile de urgență din oraș sunt la fața locului. (…) Nimeni nu a fost rănit grav până în prezent”, a transmis primarul Moscovei.

Mai multe canale de Telegram din Rusia au raportat că între patru și zece drone au fost doborâte marți dimineață devreme. Informațiile nu au putut fi verificate din surse independente.

Atacul urmează celui de la Kiev. Capitala Ucrainei a fost din nou atacată cu drone rusești în cursul nopții de luni spre marți. Este al treilea atac în 24 de ore și s-a soldat cu cel puțin un mort, potrivit primarului Vitali Kliciko.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.