Momentul în care susținătorii lui Trump au intrat în Capitoliu | VIDEO

FOTO: Captură Twitter
FOTO: Captură Twitter

Reporterul Igor Bobic, de la Huffington Post a reușit să surprindă momentul în care susținătorii lui Donald Trump au reușit să spargă și cordonul de polițiști din interiorul clădirii și să intre în Capitoliu.

Unii dintre congresmani s-au baricadat în birouri după ce clădirea Capitoliului a fost invadată de susținători agresivi ai lui Donald Trump. Unii dintre aleșii americani, chiar din Partidul Republican, care a susținut candidatura lui Donald Trump, l-au criticat dur pe acesta și l-au acuzat de o „lovitură de stat”.

Republicanul Adam Kinzinger, membru al Camerei Reprezentanților, a scris un mesaj pe Twitter în care susține că intrarea cu forța în clădirea Capitolului este „o încercare de lovitură de stat.”

În direct la CNN, acesta a declarat că revoltele de la Capitoliu au fost alimentate de teoriile conspirației, numindu-le „cu totul disprețuitoare”.

„Oriunde altundeva pe glob, am numi asta o încercare de lovitură de stat. Cred că asta este”, a adăugat el.

Republicanul Mike Gallagher, suporter a lui Donald Trump, îi cere acestuia să pună capăt anarhiei. „Este gata. Alegerile s-au terminat. Nu am văzut niciodată așa ceva”, a declarat Gallagher.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.