Momente tensionate la Eurovision. Un spectator a urcat pe scenă: ”Către toți naziștii din presă…”

Artista britanică SuRie a fost întreruptă în finala Eurovision 2018 de un spectator care i-a smuls microfonul și a rostit un mesaj de protest.

Un spectator a reușit să treacă de filtrele de securitate și a pătruns pe scena Eurovision 2018.

El i-a smult din mâini microfonul artistei din Marea Britanie și a strigat ”Către toți naziștii din presa britanică, cerem libertate”.

Britanicei i s-a oferit șansa de a cânta din nou, însă aceasta a refuzat, mulțumită de actul ei artistic. SuRie a reacționat inspirat, făcând câțiva pași în spate și aplaudând, dând o fantastică dovadă de calm și curaj.

Spectatorul care s-a aventurat pe scenă a fost reținut.

Marea Britanie este una dintre cele mai slab cotate țări din finala Eurovision 2018. Totuși, scena aceasta ar putea să convingă foarte multe persoane să voteze cu Marea Britanie în finala Eurovision 2018.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.