Moduri in care va surprind performantele unei masini de gheata

masini de gheata

Atunci cand aud vorbindu-se despre masini de gheata, multi tind sa le „subestimeze”, fie considerand ca acestea au un singur rol, fie crezand ca nu este cu adevarat nevoie de ele intr-o unitate de alimentatie publica.

Adevarul este, insa, cu totul altul, iar el devine cu atat mai evident pe perioada sezonului estival, cand se consuma un numar record de bauturi, deserturi si alte preparate reci. Iar, parcurgand articolul in continuare, veti afla cum va pot surprinde performantele unui astfel de echipament, odata instalat in localul pe care il conduceti sau administrati, dar si de unde sa il achizitionati, pentru maximum de fiabilitate, randament si durata de viata.

1. Nu numai cuburi. In primul rand, produsul finit al unei masini de gheata Fresco Expert nu se rezuma la cuburi (chiar daca acestea sunt cele mai cerute, fiind utile deopotriva in sucuri carbogazoase, cat si in cocktail-uri si alte bauturi pe baza de alcool). Un asemenea utilaj produce si fulgi sau gheata granulata, pentru granita ori alte preparate din meniu. Forma lor este ireprosabila si, chiar daca multi clienti ar putea trece cu vederea acest aspect, el este esential, intrucat vorbeste despre calitatea, grija si profesionalismul restaurantului, barului etc.

2. O productivitate remarcabila. In al doilea rand, masinile de gheata au un randament iesit din comun, putand ajunge chiar si pana la 300 de kilograme in 24 de ore. Mai precis, este vorba despre modelul BAA0034, provenit din oferta platformei internationale Virtus Group GmbH, dotat cu sistem de racire cu aer, agent refrigerant R290 si avand un consum de apa de doar 2,6 litri per kilogram. Echipamentul, unul de top pentru orice local din industria ospitalitatii, are dimensiunile de 125x58x84,8 cm, o greutate de 152 de kilograme si functioneaza chiar si in conditii de temperatura ambientala de +43 de grade Celsius;

3. Garantii incluse in pret. Nu in ultimul rand, proprietatile si functiile unei masini de gheata sunt protejate de garantia inclusa in pret (Base Care – montaj, 12 luni piese de schimb si manopera). Furnizorul mentionat anterior, Fresco Expert, care sustine inca din anul 1992 inovatia in bucatariile profesionale din Romania, va ofera si posibilitatea de a opta, contra cost, pentru garantia Performance Care – 390 de lei (Base + o revizie anuala, training de utilizare, interventie in 72 de ore) sau Premium Care – 700 de lei (Performance + extinderea la 24 de luni a perioadei pentru piese de schimb si manopera, interventie in 48 de ore). In concluzie, daca aveti nevoie de performantele unei masini de gheata in unitatea dumnevoastra din domeniul HoReCa sau intentionati sa o inlocuiti pe cea actuala, care nu mai da acelasi randament si prezinta semne de „slabiciune”, acum stiti de unde sa achizitionati un echipament fiabil, intuitiv de utilizat (chiar si de catre cei care sunt pusi pentru prima oara in fata unei asemenea sarcini), cu o capacitate mare, un randament de invidiat si, nu in ultimul rand, durabil, fara sa fie nevoie de intreruperea deasa a activitatii, pentru interventii de mentenanta sau reparatii.