Miting PSD la Târgoviște. Au participat în jur de 8.000 de oameni

FOTO: Corneliu Ștefan/PSD Târgoviște/Facebook
FOTO: Corneliu Ștefan/PSD Târgoviște/Facebook

Peste 8.000 de oameni s-au strâns în Piața Revoluției din Târgoviște, la un miting organizat de PSD Dâmbovița, pentru susținerea Guvernului Grindeanu.

În discursul său, președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a spus că „sunt mulți care susțin PSD”.

„Sunt mândru că vă am alături, sunt mândru că sunt membru PSD. Am venit astăzi să spunem tuturor românilor că și noi contăm. Am venit astăzi să spunem tuturor că democrația nu se negociază. Am venit să spunem tuturor că dreptul nostru trebuie respectat, că poporul a decis pe 11 decembrie. Am venit să spunem tuturor că poporul este suveran”, a declarat Țuțuianu, în fața mulțimii, potrivit Agerpres.ro.

La miting au venit membri și simpatizanți ai PSD din județ, primari social democrați din Dâmbovița și Argeș, parlamentari și reprezentanți ai ALDE Dâmbovița.

„Vreți o Românie normală? Vreți ca abuzul să nu se mai întoarcă în România? Vreți o Românie mândră și demnă? Știam că asta vreți! Și știu că putem să facem asta. Și o vom face! Iar una dintre soluții este ca noi, PSD, suntem cu țara și românii”, a declarat deputatul PSD de Dâmbovița, Rovana Plumb, care a fost numită zilele trecute în funcția de ministru al Fondurilor Europene.

Mitingul a început la ora 10:00 și a durat în jur de o oră. Apoi, s-a plecat într-un marș pe străzile orașului Târgoviște, până în dreptul sediului PSD din oraș.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.