Mircea Badea, amendat după ce a fost prins circulând cu 138 km/h pe DN1

mircea badea

Foto: Pagina de Facebook Mircea Badea

Realizatorul TV Mircea Badea a fost amendat cu 585 de lei de poliţiştii de la Rutieră, duminică dimineaţă, după ce a fost prins circulând cu 138 km/h pe DN1, au declarat pentru mediafax.ro surse din Poliție.

Mircea Badea a circulat cu această viteză în judeţul Prahova, între localitățile Băneşti şi Floreşti. Viteza legală maximă în zona unde maşina lui Badea a fost înregistrată de radar este de 100 km/h.

Realizatorul TV a refuzat să semneze procesul verbal de contravenţie, au mai spus sursele citate.

„M-a oprit poliția, spuneau ca aș fi avut 138 km/h. Mi s-a părut puțin, poate eram în frânare”, a comentat acesta ironic pe rețeaua de socializare Facebook.

„N-am zis nimic. Mi-au dat procesul verbal și m-au întrebat dacă vreau să-l semnez. Am spus că nu ( eu nu știu să scriu). Asta e tot. N-a fost niciun scandal. Am răspuns cu da sau nu la întrebările milițianului”, a mai scris el.

„Drum naţional care a făcut până acum sute, poate mii de victime”

DN1 este unul dintre cele mai periculoase drumuri din România, aici având loc în mod constant accidente mortale.

În luna octombrie a anului trecut, salariaţii unei firme din Câmpina au organizat o acţiune în memoria victimelor unui accident de pe DN 1 și au strâns mii de semnături pentru o ”petiţie vizând introducerea urgentă a separatoarelor de sens pe DN1”, adresată CNADNR.

„Dorim să atragem atenţia Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România că prevenţia trebuie să fie o prioritate, că pe DN1 trebuie montate separatoare de sens din beton de la un capăt la altul al acestui drum naţional care a făcut până acum sute, poate mii de victime. Separatoarele de sens şi sensurile giratorii în intersecţii cheie (Floreşti, Băneşti etc.) pot salva vieţi!”, au apreciat iniţiatorii petiţiei.

Recomandările editorilor GreatNews:

Ludovic Orban s-a răsturnat cu mașina. „Ponta s-a oprit și a făcut o poză”
O șoferiță a condus pe contrasensul autostrăzii Arad –Timișoara
Noi puncte fixe de control al rovinietei pe drumurile naționale și autostrăzi


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version