În noul Guvern avem un ministru ce a obținut 2,75 la titularizare

Constantin Bogdan Matei
Constantin Bogdan Matei. Foto: cdep.ro / cataloagescolare.ro

Noul ministru de la Tineret și Sport a fost fotbalist la o echipă de liga a treia, iar ulterior, când a devenit profesor de sport, s-a chinuit 6 ani să obțină notă de trecere la titularizare, relatează Digi24.ro.

Constantin Bogdan Matei este senator PSD de Vâlcea. De profesie, este profesor de sport. În 2005, după absolvirea facultăţii, a ajuns la catedră. Titularizarea i-a pus însă mari probleme.

La primul examen, în 2006, a luat 2,75, iar un an mai târziu a luat 5,25. A reuşit să ia notă de trecere abia în 2012.

Constantin Bogdan Matei s-a înscris în PSD în anul 2011, iar la scurt timp, în 2013, a ajuns director de şcoală. În 2016 mai urcă o treaptă și ajunge inspector şcolar. Tot în același an a intrat și pe listele PSD pentru Senat, pe prima poziţie, mai notează sursa citată.

În activitatea parlamentară de până acum Constantin Bogdan Matei are doar 9 luări de cuvănt în plenul Senatului în 2 ani.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.