Mihnea Vasiliu, fost director al trustului de presă Ringier România, a murit la 57 de ani

mihnea vasiliu
Foto: Pagina de Media

Mihnea Vasiliu, fostul director general al trustului de presă Ringier România, a murit. El plecase din companie în urmă cu două săptămâni, relatează G4media.ro.

În vârstă de 57 de ani, Mihnea Vasiliu a murit joi după ce i s-a făcut rău în holul Hotelului Ramada din București.

Potrivit Gândul, el se afla acolo pentru a-și vedea fiica și fosta soție, care se cazaseră la hotel.

În timp ce stătea de vorbă cu fiica lui în recepţie, Mihnea Vasiliu a început să se simtă rău. Iniţial, acesta a spus că nu are nevoie de intervenţia unei ambulanţe, dar pentru că starea lui de sănătate se înrăutăţea, a cerut apoi ajutor medical urgent.

Echipajul SMURD l-a găsit pe Mihnea Vasiliu fără puls, iar timp de o oră şi jumătate s-a încercat, fără succes, resuscitarea.

Mihnea Vasiliu a fost manager general al Ringier România timp de 12 ani. Plecase recent din companie în urma unor tensiuni cu patronatul elvețian.

Compania deține publicațiile Libertatea, Gazeta Sporturilor, Unica, Avantaje și alte publicații de nișă.

Conform Pagina de Media, Mihnea Vasiliu avea o experienţă de peste 30 de ani în managementul de media. A început în 1992, ca CEO al Media Pro România. A fost timp de 14 ani în fruntea companiei fondată de omul de afaceri Adrian Sârbu.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.