Mihai Tudose a făcut infarct masiv și 3 stopuri cardiace

Fostul premier Mihai Tudose Foto: Guvernul României

Fostul premier Mihai Tudose Foto: Guvernul României

Fostul premier al României Mihai Tudose, în prezent membru în partidul Pro România al lui Victor Ponta, a fost dus de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău într-un restaurant din București.

Potrivit informațiilor Digi24, Mihai Tudose a suferit un infarct masiv și a făcut trei stopuri cardiace, inima sa oprindu-se de a multe ori în timpul intervenţiei chirurgicale de montare a stenturilor.

„Fostul premier Mihai Tudose a făcut un infract miocardic extins. A fost dus cu ambulanţa la Fundeni. A fost preluat de medicii Institutului CC Iliescu. A fost dus în sala de operaţii. I-au fost montate două stenturi. Viaţa oricărui pacient care suferă de infarct este pusă în pericol. Dar în acest moment Mihai Tudose este stabil, rămâne sub supraveghere în spital”, a declarat Sorina Pintea, ministrul Sănătății.

Mihai Tudose este stabil şi conştient.

Când i s-a făcut rău, fostul premier se afla într-un restaurant din București, unde avea o întâlnire cu colegii din Pro România. Partidul urma să-și prezinte lista pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Lui Mihai Tudose i s-a făcut rău, iar colegii săi au sunat la 112. Fostul premier a fost dus la
Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu” din București.

Victor Ponta a scris și un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook: „Sunt convins ca Mihai va fi bine / eram mai multi colegi alaturi de el la momentul in care nu s-a simtit bine (din fericire Nicu Banicioiu era cu noi) / multumim celor de la Ambulanta si de la SMURD pentru interventia profesionista / am incredere in medicii care il trateaza in acest moment! Suntem alaturi de familia lui si cu siguranta va fi totul bine / Il asteptam toti pe Mihai sa revina cat mai repede alaturi de Echipa ProRomania care are mare incredere si mare nevoie de el!”.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version