Mihai de la 3 Sud Est are COVID și e la terapie intensivă. A primit plasmă

mihai budeanu
Foto: Pagina de Facebook 3 Sud Est

Mihai Budeanu, membru al trupei 3 Sud Est, este internat la terapie intensivă la Spitalul din Medgidia, anunță postul de televiziune Digi24.

Tânărul a primit deja plasmă, a anunțat directorul spitalului.

Inițial, pe 18 noiembrie, el a fost internat în Spitalul din Mangalia, însă pe 19 noiembrie a fost transferat la Medgidia deoarece aici se poate face tratament cu plasmă.

„A primit plasmă”, a declarat Eugen Aglițoiu, directorul Spitalului din Medgidia, la Digi24. El a mai spus că tratamentul cu plasmă a fost alegerea medicului curant care se ocupă de Mihai Budeanu.

Managerul a mai spus că toate cele 13 paturi ATI din acest spital sunt ocupate.

„Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate. Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede. Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie. Va tinem la curent cu starea lui Mihai”, au anunțat colegii lui Mihai pe pagina de Facebook a formației.

Născut la data de 3 iulie 1976, Mihai Budeanu are 44 de ani.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.