Mihai Chirica, primarul Iașiului, după accidentul rutier: ”Dumnezeu mi-a mai dat o șansă”

Mihai Chirica. Foto: Facebook

În ziua în care a primit sprijinul PNL pentru o candidatură la un nou mandat ca primar al Iașiului, Mihai Chirica a fost implicat, azi-noapte, într-un accident rutier.

Potrivit polițiștilor ieșeni, accidentul în care au fost implicate două mașini s-a produs în intersecția Moara de Foc, la ora 22:40.

”Tocmai terminasem evenimentul ‘Atipic Beauty’, unde cele mai multe femei frumoase erau în scaunul cu rotile din cauza unor accidente de circulaţie. Toate erau triste, dar aveau dorinţa de a merge mai departe. Astăzi e 8 Martie, sigur ar fi vrut să sărbătorească altfel, dar soarta aşa a decis. Ieri puteam fi ca ele, în scaunul cu rotile. Dumnezeu mi-a mai dat o şansă şi-I mulţumesc pentru asta. Toţi suntem bine, nimeni nu e rănit, iar maşinile se pot repara”, a povestit Chirica pe Facebook.

”Am trecut o cumpănă, în care poţi vorbi despre cât de fragilă este viaţa.

Conduc prudent de peste 27 de ani fără niciun incident, nu am lovit şi nu am fost lovit de nimeni. Dar aşa este soarta mă bucur că şi celelalte două persoane din celălalt vehicul nu au păţit ceva deosebit. Sunt tineri, chiar foarte tineri şi nu-i voi părăsi la greu pentru că puteam pleca cu toţii pe un alt destin

PS: Ca sa nu apară dubii testul etilotest a înregistrat 0 pentru amândoi, iar la măsurarea mea celălalt şofer a fost martorul Poliţiei. Vom trece şi peste acest necaz!”, a mai scris primarul Iașiului.