Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est, a fost salvat de un medic din Las Vegas

mihai budeanu
Foto: Pagina de Facebook 3 Sud Est

Membrii 3 Sud Est au transmis un mesaj în care spun că Mihai Budeanu, colegul lor, se simte mai bine. „Starea de sănătate a lui Mihai este mai bună de la o zi la alta, după o săptămână foarte grea, cu mult stres și emoții la terapia intensivă. Pericolul a trecut și urmează o perioadă de recuperare”, transmite formația 3 Sud Est.

De asemenea, trupa i-a transmis un mesaj de mulțumire unui medic din Las Vegas, care le-a dat „protocolul de tratament folosit de el în spitalul din Vegas”.

„A venit timpul sa mulţumim medicilor care i-au salvat viaţa lui Mihai. Am avut alături nu doar doctori ci şi îngeri păzitori: Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecţonist in Las Vegas, care ne-a furnizat protocolul de tratament folosit de el in spitalul din Vegas.

Am avut marele noroc că a existat o foarte bună si extrem de rapidă colaborare şi comunicare între medicii din România şi Dr. Alexie.

Mulţumiri calde prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Barbulescu care a fost la fel de implicat şi de atent în tratarea lui Mihai şi personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.

Mulţumiri de asemenea medicilor şi cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionuţ Vasiliu pentru aportul foarte important în salvarea vieţii lui Mihai. Aveţi grijă de voi şi de ceilalţi din jurul vostru purtând masca si păstrând distanţa”, au mai scris membrii 3 Sud Est.

Mihai Budeanu a ajuns la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Mangalia, după ce s-a infectat cu coronavirus și au apărut complicații. După ce starea sa de sănătate s-a agravat a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia, unde a primit un tratament cu plasmă.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.