Micuțul animal care a cucerit internetul cu zâmbetul său

Micuțul animal care a cucerit internetul cu zâmbetul său


Un marsupial de mărimea unei pisici i-a cucerit pe toți turiștii care vizitează Australia în căutarea unei aventuri și a unor animale prietenoase.

Quokka este singurul membru din genul Setonix și momentan mai există o micuță colonie protejată în rezervația „Two peoples bay nature”.

Turiștii care ajung acolo nu ratează ocazia să își facă selfie-uri cu micuțele mamifere, care par foarte fotogenice de fiecare dată și chiar zâmbesc în multe dintre instantaneele surprinse.

Quokka nu se tem de oameni, așa că sunt foarte încântați să fie prezenți în amintirile celor care vin să îi vadă, iar în ultimii ani a devenit o modă ca turiștii să plece din Australia cu astfel de instantanee amuzante.

Atingerea acestor animale este interzisă, dar nu este nevoie ca cei din jurul lor să le mângâie, căci oferă singure momente de afecțiune.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe
 pagina noastră de Facebook.

output_Odsky7

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.