Mesajul lui Dragnea pentru PSD-iștii care-l contestă

Liviu Dragnea FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews
Liviu Dragnea FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

Președintele PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis un mesaj celor din partid care vor să facă un pas în spate: „Funcția de președinte al PSD nu se ia cu japca, ci prin vot masiv și nu poți s-o tranzacționezi ca la piață”.

Liderul social-democraților a mai spus că îl interesează să ducă la capăt programul de guvernare, „nu mofturile unora sau altora și nici temele impuse de Iohannis”.

Fostul premier Mihai Tudose a confirmat că ar exista o scrisoare prin care mai mulți lideri PSD îi cer lui Liviu Dragnea să se retragă din fruntea partidului.

„Mai vă spun o dată, că v-am spus ceva şi aţi interpretat-o… Unii au susţinut că nu există, că ei nu au văzut-o. Dumneavoastră aţi văzut, aţi semnat Declaraţia de independenţă a Statelor Unite? Nu. Există totuşi, nu?”, le-a spus Tudose, jurnaliștilor.

Acesta a mai precizat că nu a semnat acea scrisoare. Potrivit presei, 29 de membri CExN ar fi semnat până acum o scrisoare prin care i-ar solicita lui Liviu Dragnea să se retragă din fruntea PSD.

Dacă acest lucru s-ar întâmpla, şefia PSD i-ar reveni, până la organizarea unui Congres, Vioricăi Dăncilă, care deţine funcţia de preşedinte executiv.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.