Mesajul emoționant al Simonei Halep pentru antrenorul ei

Simona Halep a postat pe Instagram un mesaj de mulțumire pentru antrenorul ei, Darren Cahill.

„După cinci zile vreau să împărtășesc asta cu tine. A fost un vis de când am început să joc tenis, să fiu numărul 1 în lume. Acum este real și cuvintele sunt prea mici pentru a-ți spune cum mă simt, ce simt. Știu că o să fie mult mai dificil acum, să mă menține acolo, dar de aceea am muncit/jucat tenis, pentru că iubesc faptul că fiecare zi este o provocare.

Și vreau să îți mulțumesc, Darren, pentru că faci asta cu minte în fiecare zi, din 2015, pentru a face față tuturor provocărilor. Ești cel mai bun antrenor. Este timpul de a merge la Singapore, o altă mare provocare, să sperăm la zile frumoase acolo”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Simona Halep a urcat pe locul 1 în ierarhia WTA începând de pe 9 octombrie. Următoarea competiție la care sportiva va participa este Turneul Campioanelor de la Singapore, între 22 și 29 octombrie 2017.

„Viaţa de zi cu zi nu s-a schimbat cu nimic, însă în interiorul meu s-a schimbat ceva. E o împlinire profesională pe care am aşteptat-o de mult timp. Mă simt mult mai liniştită, dar pot să zic că e puțin ciudat. Mă simt şi mult mai motivată după ce am devenit numărul 1. Dar sunt cu picioarele pe pământ. Eu simt că îmi va fi mai bine decât până acum.

Nu pot să spun că îmi mai e teamă de cineva din clasament. Valorile sunt foarte apropiate şi nu cred că va mai exista vreo jucătoare care să domine o perioadă îndelungată, aşa cum a fost Serena Williams”, a spus Simona Halep, la Europa FM.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.