Mesajul de Crăciun al Regelui Mihai: ”Generația tânără știe ce vrea!”

Regele Mihai a transmis un mesaj de Crăciun românilor, arătându-se optimist în forța generației tinere de a depăși problemele cu care se confruntă țara în prezent.

„Generația tânără știe ce vrea. Cu onestitatea și pasiunea tinerilor români, am încredere că timpurile noastre vor putea fi trecute cu bine”, a precizat regele Mihai într-un comunicat, preluat de Agerpres.

„Români, în anul 1940, m-am adresat vouă de Crăciun pentru prima oară. Am traversat aproape un secol împreună, iar astăzi întoarcem încă o pagină din viața țării noastre”, și-a început mesajul de Crăciun regele Mihai.

Fostul conducător al României, acum în vârstă de 94 de ani, nu i-a uitat nici pe oamenii în vârstă, ”unii singuri, alții bolnavi”, care ”ne dau o lecție de curaj și de demnitate”.

Regele Mihai își petrece Sărbătorile de iarnă în Elveția, alături de regina Ana.

„Suntem în ajunul sărbătorii nașterii Domnului Nostru Isus Hristos. Familia noastră, precum a fiecăruia dintre voi, are parte de bucurii, dar și de dezamăgiri și de griji. Exemplul de iubire și credință al Familiei Mântuitorului se așază frumos alături de viața noastră de zi cu zi. Multe sunt diferite față de acum două mii de ani, dar multe au rămas la fel, în lumea oamenilor. Trimit românilor din țară, din Basarabia și din toate colțurile lumii, o părintească binecuvântare”, a încheiat regele Mihai în mesajul de Crăciun.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: