Ce mesaje le-au transmis românilor Liviu Dragnea și alți politicieni cu ocazia Paștelui

mesaje paști politicieni
Foto: Facebook

Politicienii români s-au întrecut astăzi, în duminca Paștelui, în a le ura românilor sărbători fericite, sănătate, amonie și fericire.

Iată câteva dintre aceste mesaje:

“De Sfintele Paști, sărbătoarea comuniunii și a solidarității, vă doresc să vă bucurați împreună cu cei dragi de armonie și înțelegere! Hristos a Înviat!”, le-a transmis Klaus Iohannis românilor.

Guvernul României a transmis mesajul Vioricăi Dăncilă cu ocazia Paștelui: ”Liniștea, speranța, înțelegerea și solidaritatea pe care ni le inspiră de fiecare dată Sfintele Paști să ne călăuzească în tot ceea ce facem. Lumina Sărbătorilor Pascale și spiritul învățăturilor creștine ne îndeamnă să fim mai buni, să ne prețuim și iubim aproapele, să dăm întâietate lucrurilor care ne unesc. Putem face din fiecare zi un nou început pentru aceasta. Tuturor românilor care sărbătoresc astăzi Învierea, le urez să se bucure de momentele petrecute în familie sau cu prietenii și de frumoasele tradiții românești. Hristos a înviat!”.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, speră ca sărbătoarea învierii să îi facă pe români mai buni și cu inima mai caldă.

“Sărbătoarea Învierii Domnului să vă aducă bucurie, sănătate şi linişte sufletească! Lumina sfântă să coboare în casele şi în inimile românilor! Să ne facă mai buni, mai generoşi, cu inima mai caldă şi mai deschisă. Vă doresc Paşte fericit!”, a scris pe Facebook liderul social-democraților.

Un mesaj asemănător le-a transmis românilor și Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Senatului și al formațiunii ALDE: „Sărbătoarea Învierii Domnului să vă găsească plini de speranță și să vă aducă împlinire sufletească, sănătate și belșug. Vă doresc Sărbători luminate și momente fericite alături de cei dragi. Hristos a înviat”.

Ludovic Orban, președintele PNL, a postat pe Facebook un filmuleț în care le urează românilor sărbători fericite: „Sărbătoarea învierii Domnului să vă aducă sănătate, belșug și fericire. Odată cu lumina sfântă să intre în casa dumneavoastră înțelegerea, armonia, iubirea. Odată cu învierea Domnului și cu renașterea naturii să renască în fiecare dintre dumneavoastră speranța, încrederea, visul. Paște fericit!”.

Și Dan Barna, președintele USR, a dorit să le transmită românilor un meaj cu ocazia sărbătorilor pascale: „Dragi prieteni, Hristos a Înviat! Anul acesta pentru prima dată, ne mai având bunici, am fost la slujba de Înviere în comuna Albac, jud Alba, în inima Apusenilor. A fost frumos tare pentru ca în comunitatea numeroasă care a participat au fost prezente și bine reprezentate toate generațiile de moți de aici. Voie bună”.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.