Mesaj de la PSD de ziua „patriotului” Liviu Dragnea

Foto: Pagina de Facebook Liviu Dragnea

Liderii PSD Teleorman au postat pe pagina oficială a filialei locale un mesaj pentru Liviu Dragnea, aflat în pușcărie, cu ocazia zilei sale de naștere.

„Astăzi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continua să luptăm pentru ROMÂNIA! La mulți ani, Liviu Dragnea! Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră”, este mesajul postat pe pagina de Facebook PSD Teleorman.

Liviu Dragnea a sperat să aibă permisiunea de a ieși din penitenciar de ziua sa, însă directorul penitenciarului Rahova a respins cererea. Solicitarea a fost făcută de coordonatorul activităților lui Dragnea în parcul auto, acolo unde fostul lider al PSD lucrează ca mecanic.

Şeful lui l-a caracterizat ca fiind un deţinut model care nu a avut conflicte cu alte persoane închise. În plus, el a scris în raport că Liviu Dragnea şi-a făcut de fiecare dată treaba.

Liviu Dragnea a deschis un proces luna aceasta în care cere Tribunalului Teleorman să constate că partidul pe care l-a condus, PSD, a încălcat legea și cerere dizolvarea organizației județene Teleorman.

Potrivit Ziare.com, demersul lui Dragnea are ca scop final revizuirea sentinței primite în dosarul angajărilor fictive la Direcția Copilului Teleorman, în care fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare.

Potrivit actelor depuse la Tribunalul Teleorman, Liviu Dragnea vrea ca judecătorii să constate faptele ilicite săvârșite de PSD atunci când i-au fost prelucrate datele sale personale de către cele două secretare PSD, angajate fictiv la Protecția Copilului Teleorman. În plus, fostul politician cere ca PSD să-i plătească și prejudiciul reținut de Înalta Curte în acest caz, în suma de 83.650 de lei.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.