Mega Image deschide primul său magazin din Timișoara

mega image locuri de muncă
Foto: retail-fmcg.ro

Mega Image a deschis joi, 21 iunie, primul său supermarket din Timișoara, anunță ziuadevest.ro.

Magazinul este situat pe Bulevardul 16 Decembrie 1989, nr. 71, are o suprafață de aproximativ 900 de metri pătrați și 7 case de marcat.

„Suntem din nou într-un moment în care intrăm cu încredere pe o nouă piață, în care ne întâlnim cu noi consumatori, cu specificul și cu autenticitatea lor, pe care dorim să îi cunoaștem cât mai bine. Pasul nostru este unul firesc, având în vedere că este o piață foarte bine dezvoltată, care își continuă ascensiunea. Venim astfel pregătiți să ducem la un nou nivel experiența la cumpărături, să le depășim așteptările consumatorilor și să îi inspirăm zi de zi”, a declarat Vassilis Stavrou, director general Mega Image.

„Primul nostru magazin din Timișoara oferă o experiență la cumpărături cu adevărat completă. Și, de la acest prim pas, vom continua să deschidem noi magazine în perioada următoare, inclusiv sub formatul Shop&Go, conceptul nostru dedicat pentru a pătrunde cât mai mult în proximitate și a fi aproape de clienți cu o ofertă de produse oricând la îndemână, uşurând astfel modul de a realiza cumpărăturile”, a mai spus el.

Programul magazinului Mega Image Șagului este de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-23:00, iar duminica în intervalul 08:00-21:00. Parcarea magazinului dispune de 45 de locuri.

Mega Image, o rețea cu 9.000 de angajați

Fondat în 1995, lanțul de supermarketuri Mega Image are peste 9.000 de angajați și o rețea care cuprinde în prezent peste 500 de magazine în București, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște sau Timișoara.

Parte din grupul internațional Ahold Delhaize, Mega Image se afla în expansiune, iar în 2015 a sărbătorit 20 de ani de la lansarea primului magazin în România.

Conceptul Shop&Go a fost lansat pe piața din România în anul 2010, ajungând în prezent la peste 250 de magazine. Magazinele Shop&Go vin în întâmpinarea clienților care doresc să-și facă cumpăraturile rapid, aproape de casă.

Mega face angajări. Cât câștigă un vânzător cu 5 ani de experiență

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.