Mega Image face angajări. Ce salarii se oferă

locuri de muncă mega image angajări
Foto: bitwindoors.ro

Unul dintre cele mai mari lanțuri comerciale din România, Mega Image are mai multe anunțuri de angajare.

De exemplu pentru lucrătorii comerciali se cere, printre altele, studii medii, diploma de bacalaureat, orientare si deschidere catre client, responsabilitate si seriozitate, dinamism si spirit de initiativa, flexibilitate si spirit de echipa.

Printre obiectivele locului de munca se numără: să îdeplinești corect sarcinile specifice postului, să cunoști și să promovezi produsele marcă proprie, să dai dovadă de amabilitate și promptitudine în relația cu clienții, să contribui la asigurarea unei imagini plăcute a magazinului, să oferi suport colegilor, atunci când este necesar.

În ceea ce privește beneficiile, cei de la Mega Image spun că oferă salariu competitiv, posibilități reale de dezvoltare a carierei și posibilitatea de a lucra în cadrul unei companii multinaționale.

Potrivit adevarul.ro, un casier sau un lucrător comercial la Mega Image este plătit la început cu un salariu brut de 1.300 de lei, plus bonuri de masă, în timp ce un şef de departament câştigă lunar 1.600 de lei brut pentru început şi poate ajunge la 1.800 de lei brut, plus bonuri de masă.

Mai multe detalii și toate posturile disponibile la MEGA IMAGE le găsiți LA ACEST LINK.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole pe același subiect: