Mega Image crește salariile și acordă un spor de 25% în perioada crizei

mega image
FOTO: Mega-image.ro

Mega Image anunță că va acorda un spor suplimentar de 25% pentru fiecare zi lucrată în perioada crizei provocate de coronavirus. Bonifcațiile se acordă angajaților începând cu 9 martie pentru toți cei care lucrează în magazine și depozite, expuși pericolului de infectare.

Lanțul de magazine spune că măririle salariale planificate se vor acorda conform planului, la fel și orele suplimentare vor fi plătite conform regulamentului intern deja existent.

De asemenea, pentru angajații cu vârste începând de la 65 de ani, Mega Image oferă zile libere, care vor fi remunerate cu salariul de bază aferent fiecărui angajat, urmând ca perioada să fie modificată în funcție de schimbările intervenite la nivel național.

De această măsură ar urma să beneficieze peste 12.000 de angajați. „Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă pe care o putem traversa doar împreună, cu solidaritate și empatie pentru cei din jur. Colegii noștri din magazine depun zilnic eforturi pentru ca fiecare client să își facă cumpărăturile într-un mod sigur, având în vedere condițiile actuale.

Toate eforturile colegilor, responsabilitatea și dedicarea, cât și faptul că se află în prima linie de expunere la virusul COVID-19 merită recunoscute de noi toți și sper ca aceste măsuri să răsplătească angajamentul fiecăruia dintre ei, pentru care țin să le mulțumesc.

Facem apel, încă o dată, la responsabilitate și înțelegere din partea întregii comunități pentru a trece cu bine, împreună, de această perioadă”, a declarat Mircea Moga, CEO Mega Image.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.